Kommunikationsmand vil være parlamentariker

Det er europaudvalget for Venstre i Sydjylland, der har udpeget Jess Myrthu som afløser for den nuværende EU-parlamentariker, Anne E. Jensen, som ikke genopstiller.

»Vi har søgt - og fundet - en kandidat, som vi tror kan løfte arven efter Anne E. Jensen. Altså en kandidat, der har dokumenteret evne til at arbejde intensivt med til tider komplicerede sager,« siger udvalgsformand Søren T. Hansen i en pressemeddelelse.

65-årige Jess Myrthu, der har en fortid som politisk reporter på TV Avisen, var med til at stifte Jøp, Ove & Myrthu tilbage i 1989. Han fungerer i dag som bestyrelsesformand for virksomheden, der rådgiver virksomheder og organisationer i strategisk kommunikation.

Den kommende kandidat var aktivt medlem af Venstre i sin ungdom, men opgav politikken til fordel for journalistikken og erhvervskarrieren. For nylig solgte han imidlertid hovedparten af sin andel i Jøp, Ove & Myrthu, og nu vil han altså fokusere på politik igen.

»Og da jeg altid har ment, at Europa-politik er alt for lidt i fokus i Danmark, lå det lige for at søge indflydelse på Venstres EU-politik,« siger Jess Myrthu i en pressemeddelelse.

Han skal præsenteres for Venstres sydjyske medlemmer ved et opstillingsmøde på Gram Slot 22. april.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip