Konditori må tigge kunder om IKKE at henvende sig, efter de lavede episk bryllupskage

Et konditori i London har set sig nødsaget til at bede kunder om at lade være med at henvende sig med ordrer, efter en særdeles kreativ bryllupskage med Lego-tema gik viralt på internettet. 

Billedet af bryllupskagen fik mere end 140.000 likes og blev delt 70.000 gange, hvilket altså skabte større interesse, end det lille konditori kunne klare. 

Læs også: Han udhuler en ananas og snart er vi i bacon-himlen

- Som svar på de fleste spørgsmål. Jeg bor i det sydøstlige London, og kan ikke levere udenfor det område. Vi er en familie, der elsker at lave kager til vores familie, venner og vores venners venner. Vi har ikke nogen butik eller webside udover Facebook, som vi kun har, så vores venner kan se, hvad vi laver, skriver ejeren af Cupcakes By SJ i opslaget på Facebook.

Det er tydeligt, at den massive opmærksomhed et billede kan give, når det går viralt på internettet, kom fuldstændig bag på ejeren. 

Læs også: 11 gode grunde til at spise blåbær hver dag

- Jeg havde ikke nogen ide om, at et enkelt billede kunne skabe så meget postyr over de seneste dage, og jeg er ked af, at jeg ikke kan opfylde alles ønsker. Jeg vil gerne takke jer fra bunden af mit hjerte for jeres venlige kommentarer, likes og delinger. Det har været vanvittigt og efterladt både jeg og mine forældre tomme for ord, skriver de i opslaget. 

Du kan se flere af deres fantastiske kreationer HER.

Dagens Gossip