Kongefamilien melder ankomst til guld-finalen

Skrevet af admin

25/01/2014
De tusindvis af danske roligans, som søndag finder vej til Boxen i Herning, får fornemt besøg af regentparret og flere royale børnebørn.Dronning Margrethe og prins Henrik har ifølge Ekstra Bladet meddelt Dansk Håndbold Forbund, at de agter at indfinde sig i det midtjyske til det, der forhåbentlig bliver en dansk triumf.Samtidig tager regentparret flere af børnebørnene med til finalen mod Frankrig.Dronning Margrethe er ikke ubekendt med den danske nationalsport. Eksempelvis var hun til stede ved OL i Athen, da kvindeholdet i 2004 vandt guld efter gyser af en finale med omkamp og straffekast.Da EM for 13 dage siden blev skudt i gang med åbningskampen mod Makedonien var Kronprins Frederik tilstede. Han er dog forhindret i at deltage ved finalen.Ifølge Ekstra Bladet forventes også statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) at være blandt tilskuerne i Boxen. Newspaq

Dagens topnyheder

De tusindvis af danske roligans, som søndag finder vej til Boxen i Herning, får fornemt besøg af regentparret og flere royale børnebørn.

Dronning Margrethe og prins Henrik har ifølge Ekstra Bladet meddelt Dansk Håndbold Forbund, at de agter at indfinde sig i det midtjyske til det, der forhåbentlig bliver en dansk triumf.

Samtidig tager regentparret flere af børnebørnene med til finalen mod Frankrig.

Dronning Margrethe er ikke ubekendt med den danske nationalsport. Eksempelvis var hun til stede ved OL i Athen, da kvindeholdet i 2004 vandt guld efter gyser af en finale med omkamp og straffekast.

Da EM for 13 dage siden blev skudt i gang med åbningskampen mod Makedonien var Kronprins Frederik tilstede. Han er dog forhindret i at deltage ved finalen.

Ifølge Ekstra Bladet forventes også statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) at være blandt tilskuerne i Boxen.

Newspaq