Kongehuset kræver kroner for utroskabs-plakat

Den svenske konge, Carl Gustav, er langt fra tilfreds med, at han pryder en stor plakat for utroskabs datingportal AshleyMadison.com, der nu bliver fjernet fra Lyngbyvejen i København, hvor den var hængt op som reklame for datingsitet.

Det svenske kongehus har således ikke bare krævet, at plakaten bliver fjernet, men også at utroskabs-sitet donerer 20.000 euro - eller omtrent 150.000 kroner - til et velgørende formål, som kongen får lov at bestemme.

Den svenske konge blev tilbage i 2010 anklaget for at have haft en affære med Army of Lovers-sangerinden Camilla Henemark.

På den store plakat ses Carl Gustav side om side med blandt andet den britiske prins Charles, der også har været i orkanens øje for utroskab.

I Sverige har man også brugt kongen i en reklame for datingsitet, men det har kongehuset ikke reageret på. Og det undrer manden bag AshleyMadison.com.

- Det virker mærkeligt, at et billboard som refererer til kongens sexskandaler er ok i Sverige, men helt uacceptabelt i det mere liberale Danmark, udtaler Noel Biderman, grundlægger af AshleyMadison.com.

Han fortæller i øvrigt, at han er klar til at donere penge til et velgørende formål, hvis han kan blive enig med det svenske kongehus om beløbet.

Newspaq

Dagens Gossip