Kongehuset kræver kroner for utroskabs-plakat

Den svenske konge, Carl Gustav, er langt fra tilfreds med, at han pryder en stor plakat for utroskabs datingportal AshleyMadison.com, der nu bliver fjernet fra Lyngbyvejen i København, hvor den var hængt op som reklame for datingsitet.

Det svenske kongehus har således ikke bare krævet, at plakaten bliver fjernet, men også at utroskabs-sitet donerer 20.000 euro - eller omtrent 150.000 kroner - til et velgørende formål, som kongen får lov at bestemme.

Den svenske konge blev tilbage i 2010 anklaget for at have haft en affære med Army of Lovers-sangerinden Camilla Henemark.

På den store plakat ses Carl Gustav side om side med blandt andet den britiske prins Charles, der også har været i orkanens øje for utroskab.

I Sverige har man også brugt kongen i en reklame for datingsitet, men det har kongehuset ikke reageret på. Og det undrer manden bag AshleyMadison.com.

- Det virker mærkeligt, at et billboard som refererer til kongens sexskandaler er ok i Sverige, men helt uacceptabelt i det mere liberale Danmark, udtaler Noel Biderman, grundlægger af AshleyMadison.com.

Han fortæller i øvrigt, at han er klar til at donere penge til et velgørende formål, hvis han kan blive enig med det svenske kongehus om beløbet.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip