Konkurrenten redder dansk tøjikon fra konkurs

Tøjmærkerne Bruuns Bazaar og BZR er blevet reddet på målstregen.

Tidligere på måneden meddelte de ellers, at de efter 22 år i den danske tøjverden måtte indgive konkursbegæring, men det har koncernen Hanssen Brands A/S onsdag sat en stopper for.

Hanssen Brands, som blandt andet er storaktionær i IC Group A/S, overtager nemlig både Bruuns Bazaar og BZR, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

- Bruuns Bazaar er et skandinavisk ikon på den internationale modescene - en dygtig repræsentant for den stilrene, klassiske og sensuelle nordiske design-dna.

- På unik og elegant vis har de i over 20 år formået at forene designtraditioner med tidens tendenser. Det vil være forkert, hvis ikke mærket skulle overleve, siger Søren Hanssen, administrerende direktør i koncernen.

Og de to tøjmærker skal ikke alene have lov til at overleve, men også til at vokse sig stærkere, lyder det.

- Vores ambition er at udvælge de helt rigtige samarbejdspartnere, der formår at drive Bruuns Bazaar og BZR videre med respekt for både det, som kunderne forventer af kvalitet og udtryk og den ånd, som Bjørn og Theis Bruun skabte.

Hanssen Brands A/S er del af Hanssen-koncernen, der har hjemme i Vejle, og som blandt andet er storaktionær i IC Group A/S, der bygger på mærkerne Tiger of Sweden, Peak Performance og Malene Birger.

- Vi er meget tilfredse med købet, da Bruuns Bazaar som brand passer rigtig godt ind i vores langsigtede vækststrategi. Vi vil opbygge en portefølje af internationale brands, hvor der er mulighed for at skabe synergi på tværs af segmenter og distribution.

- Vi har altid arbejdet ud fra devisen om, at "hvad der er værd at gøre, er værd at gøre godt" - og sådan vil vi arbejde med Bruuns Bazaar, lyder det fra Søren Hanssen.

Bruuns Bazaar var en del af Scandinavian Designers Gruppen, hvor mærkerne Baum und Pferdgarten og Six Ames også hører hjemme. Men de var ikke berørt af den mulige konkurs.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip