Konkursramte Jutland Meat er meldt til politiet

Det konkursramte slagteri i Struer, Jutland Meat, er meldt til politiet. Det er svineproducent Karsten Kramer Rasmussen fra Tjele, der står bag anmeldelsen.

- Vi tror, der er sket noget ulovligt, og det skal frem i lyset, siger han til TV/MIDT-VEST.

Karsten Kramer Rasmussen beskylder sammen med flere kolleger slagteriet for fusk i dagene op til konkursen. De erfarer, at Jutland Meat et par dage før konkursen advarede de største leverandører mod at sende svin til Struer, fordi slagteriet formentlig ikke ville være i stand til at betale.

En af dem, der derimod ikke blev advaret, var Karsten Kramer Rasmussen. Han sendte derfor svin til Jutland Meat. Konsekvensen er, at han har over en halv million kroner til gode i konkursboet.

Bevises det, at Jutland Meat har advaret enkelte leverandører før konkursen, står Karsten Kramer Rasmussen formentlig med en god sag. Ifølge ekspert i konkursret, Jens Paulsen, er det nemlig afgørende ved konkurser, at man behandler kreditorerne lige. Sker det ikke, pådrager man sig et erstatningsansvar.

Kuratoren i boet efter Jutland Meat, Troels Tuxen, vil ikke kommentere politianmeldelsen. Men til TV/MIDT-VEST forklarer han, at anmeldelsen vil indgå i behandlingen af konkursboet.

Dagens Gossip