Kontaktannonce: Du skal være 49, 55, 56, 67, 70 eller 71 år

For nylig fandt en udsædvanlig kontaktannonce vej til Sydsjællands Tidende. Afsenderen er en moden dame på 70 år, der går meget op i tal eller blot besidder humor.

I kontaktannoncen skriver kvinden følgende:

"Kæreste søges. Jeg er en dame på 70 år, som søger efter en kæreste. Han må være, 49, 55, 56, 67, 70 eller 71 år og fra Møn, Lolland Falster eller Vordingborg. Tlf. (nummeret er fjernet, red.) kl. 9-10, 16-17 el. 19-24."

Annoncen er også endt på Ældre Sagens Facebook-side, hvor man opfordres til at give den ukendte kærestesøgende kvinde et like for sin jagt på den eneste ene. Knap 17.000 personer har allerede fulgt opfordringen og hylder den 70-årige kvinde.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Hun er da frisk, hvorfor sidde selv, når man er frisk og gerne vil ha en kæreste, det så fedt. Mange skulle måske gøre det samme, så kunne det måske holde sygdommen væk fra hjemmet", skriver en kvinde på Ældre Sagens Facebookside.

Men flere hæfter sig ved tal-fikseringen, både hvad angår den ønskede alder for kæresten, og de tidspunkter hun træffes på.

"Kodet besked ang. narko, afhentningssted og tid... Hmm, måske ser jeg for mange film", skriver en kvinde på Facebooksiden.

"Hvorfor absolut fra Udkantsdanmark - og hvorfor disse spring i alder? Det er meget, vi mennesker - mænd - ikke forstår!", skriver en forvirret mand på Facebooksiden.
 

Dagens Gossip