Kontraktløs Chris Anker bliver holdkaptajn i Colorado

Selv om Chris Anker Sørensen ikke ser ud til at få forlænget sin kontrakt hos Tinkoff-Saxo, så satser cykelholdet alligevel på sin danske bjergged.

Når der i den kommende uge køres USA Pro Challenge i Colorados bjerge, er danskeren nemlig udpeget til at være den, der skal køres for i klassementet sammen med russeren Ivan Rovny.

- Hvis omstændighederne tillader det, satser vi på en etapesejr med disse to og måske med vores nye stagiaire (lærling, red.) Felix Grossschartner, som kører med holdet for første gang, siger sportsdirektør Lars Michaelsen i en pressemeddelelse.

Foruden de tre nævnte ryttere består holdet af Bruno Pires, Jesus Hernandez og Edward Beltran, ligesom Roman Kreuziger er udtaget som Michaelsens forlængede arm på landevejen og joker, hvis han har benene.

USA Pro Challenge omfatter syv etaper over sammenlagt 974 kilometer. Fem af dem foregår i mere end 2000 meters højde, og af samme grund har Tinkoff-Saxo trænet i Colorado i ugen op til løbet.

Tirsdagens anden etape slutter helt oppe i 3400 meters højde, mens der også er indlagt en tidskørsel på fredagens femte etape.

Det er ikke udelukket, at Chris Anker Sørensen fortsætter hos Tinkoff-Saxo. Cykelholdet har ikke afvist at forlænge aftalen, men har omvendt heller ikke tilbudt ham en ny endnu.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip