Kontroller ved skolerne udløste bøder og klip i kørekortet

Landet over har politiet i disse dage travlt med at kontrollere trafikken ved skolerne i forbindelse med opstarten af et nyt skoleår.

Hensigten er at sikre, at børnene kan komme sikkert i skole, og at trafikanterne overholder reglerne i trafikken omkring skolerne.

Et resultat af kontrollerne landet over ligger ikke klar endnu, men tal fra kontrollen ved Brøndby Strand Skolen på den københavnske vestegn viser, at forældrene stadig ikke altid tager de nødvendige hensyn.

Ved politiets kontrol nær skolen fik en forælder et klip i kørekortet og en bøde på 3.500 kroner, fordi hverken han selv eller to børn havde sele på.

På samme måde fik en anden en bøde på 2.000 kroner og et klip kørekortet, fordi hans barn heller ikke var fastspændt under kørslen.

En tredje bilist fik 1.500 kroner i bøde for ikke at bruge sikkerhedssele, og hele seks fik hver 1.500 kroner i bøde for at køre bil, hvor det var forbudt.

Tre kørte for hurtigt i en 50-kilometers zone på Gl. Køge Landevej tæt ved skolen. To af dem fik bøder på 2.500 kroner og den tredje på 3.000 kroner. Alle fik desuden et klip i kørekortet.

Så husk at sætte farten ned ved skolerne, og spænd sikkerhedsselen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip