Kontroversiel bokser erklærer sporten død

Herudover har Dereck Chisora også gjort sig bemærket med flere bemærkelsesværdige udfald mod kollegaer - ligesom han i sit privatliv har formået rode sig ud i voldelige eskapader på grund af sit heftige temperament.

Men det er netop kontroversielle personer som ham selv, at der kan redde boksesporten fra at dø. Det fortæller Dereck Chisora til mediet 5 Live Boxing.

- Boksesporten er død, og den har brug for folk som mig til at bringe den tilbage igen. Nogen er jo nødt til at påtage sig rollen som skurk. Hvis bare folk følger den sport, jeg elsker, så gør det mig ingenting (at være skurk, red.), siger han.

29-årige Dereck Chisora har netop fået sin bokselicens tilbage fra det engelske bokseforbund, efter det internationale bokseforbund nægtede ham retten til at bokse som følge af det skandaløse slagsmål med David Haye.

De to supersværvægtere fik dog alligevel sat tingene på plads mellem sig sidste år. Det skete, da David Haye udboksede Dereck Chisora på Upton Park i London.

Siden har Dereck Chisora været i terapi, der skal lære ham at tøjle sit temperament. Men nu er han altså klar til igen at påtage sig rollen som professionel boksnings sorte får.  Dereck Chisora starter sin tilbagekomst i boksesporten, når han møder tjekken Ondrej Pala 20. april i London Arena.

Dagens Gossip