Kontroversiel finansmand skal finde millioner til Brøndby

Det skriver Ekstra Bladet, og Per Siesbye bekræfter.

- Jeg er hyret til at finde investorer, der eksempelvis kan komme med 20-25 mio. kr. oven i de 60 mio. kr., klubben forhåbentlig får hentet i emissionen. Det får jeg et succes-fee for. Jeg arbejder på sagen, og jeg tror på, at det er muligt at finde investorer, der kan se en stor upside (gevinstpotentiale, red.) i Brøndby, siger Siesbye til Ekstra Bladet.Han fortæller samtidig, at han ikke tror, at de 60 millioner kroner, som Brøndby stiler efter i klubbens meget omtalte aktieemission, vil være nok til at redde klubben. Aktieemissionen befinder sig pt. i lidt af et dødvande.

Per Siesbye blev erklæret personlig konkurs af Nykredit Bank i 2011, efter han ikke var i stand til at betale lån for mellem 50 og 100 millioner kroner tilbage til bankerne Nykredit Bank og Jyske Bank, ifølge Børsen.

Finansmanden har samtidig været kendt som manden, der stod i spidsen for bedrageridømte Klaus Riskærs kreditorly. Her blev han smidt på porten i 2003, da Erhvervs- og Selskabsstyrelsen mente, at han havde overtrådt Fondsloven.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip