Kontroversiel komiker scorer topjob

Skrevet af admin

27/10/2015

Dagens topnyheder

Man har et standpunkt, til man tager et nyt, og det gælder i særdeleshed for Ricky Gervais.

Den 54-årige skuespiller og komiker har tidligere været vært for den prestigefyldte Golden Globe-prisuddeling, men svor i 2012, at han aldrig ville gøre det igen, efter den daværende præsident for brancheorganisationen Hollywood Foreign Press Association kritiserede Gervais for at gå over grænsen efter uterlige udtalelser om Jodie Fosters seksualitet og Justin Biebers faderskabssag.

- Jeg har sagt til min agent, at jeg aldrig gør det igen. Det er som at springe ud i faldskærm, skrev Gervais efterfølgende på sin blog.

Men nu har altså både Gervais og folkene bag uddelingen fortrudt, og mandag blev det meddelt, at den kontroversielle komiker bliver årets vært for den 73. udgave, der bliver afholdt den 10. januar 2016.

- Psssst! Han er tilbage, skriver Golden Globe til et billede af Gervais i silhuet med den gyldne statuette i hånden, mens de uddyber den overraskende beslutning i en pressemeddelelse, som blandt andre ABC News bringer.

- På den samme scene hvor han i sin tid bragte sin bitre sans for humor til Hollywood, er Ricky Gervais nu blevet udnævnt som årets vært for den 73. udgave af Golden Globe-prisuddelingen, skriver de om den britiske baryler.

Gervais, der selv er Golden Globe-vinder for tv-serien "The Office", er kendt for sine kontroversielle kommentarer og har flere gange forarget til prisshowet, som nu har tilgivet ham for blandt andet følgende jokes:

- Det bliver en vild aften med masser af fest og heftig druk - eller som Charlie Sheen kalder det: morgenmad.

- Robert Downey Jr. har lavet mange film, men de fleste kender ham fra afvænningsklinikker og fængsler.

- Jeg troede, at prisen for special effects ville gå til dem, der har retoucheret plakaten for den nye "Sex and the City"-film.

- Den næste på scenen er smuk, talentfuld og jøde åbenbart. Byd velkommen til Scarlett Johansson.

- Johnny Depp, er du på stoffer? Det er bare en joke, for vi kender alle sammen svaret.

/ritzau/FOKUS