Kontroversiel speedwaystjerne tørner ud for Esbjerg

Skrevet af admin

12/08/2015

Dagens topnyheder

Den kontroversielle australske speedwaystjerne Darcy Ward er igen klar til konkurrence efter at have overstået en karantæne på ti måneder for en dumpet alkoholtest i forbindelse med sidste års grandprix i Letland i august.

Det kan danske speedwayfans få glæde af. Onsdag meddeler Esbjerg Vikings, at Ward skal køre for den vestjyske klub i mindst en match. Det sker, når Esbjerg Vikings gæster Region Varde 28. august.

- Det er en af verdens absolut bedste kørere, og det er lidt en drøm, at vi kan præsentere så stærkt et navn på en dag, hvor Niels-Kristian Iversen er optaget af grandprix.

- Darcy Ward er godt i gang med at vise, hvor meget han indeholder, og det er kun positivt, at vi kan få ham at se, nu hvor han efter endt karantæne igen har fortjent at komme ud at køre, siger holdleder Ib Pedersen i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at man arbejder på at få Ward til at køre minimum en match mere i år og måske også nogle stykker næste år.

For Ward gælder det om at genopbygge karrieren.

- Det bliver cool at prøve at køre i Danmark, og jeg vil gerne ind i ligaen. Jeg er spændt på det, men det er vigtigt for mig at få mit navn tilbage i sporten, og jeg vil vise, at jeg har begge ben på jorden.

- Jeg nyder virkelig at være tilbage, og det er jo en kort sæson for mig, så jeg arbejder hårdt på at komme tilbage på toppen.

/ritzau/