Kontroversielt billede: Topmodel ammer på arbejdet

Skrevet af Sol Stoffregen

12/12/2013

Dagens topnyheder

Det er de færreste mødre, der har ressourcerne til at hyre et hold af skønhedseksperter, så de kan få tid til at give deres baby bryst, inden de skal performe på arbejdet.

Men det er åbenbart ikke et problem for den 33-årige brasilianske topmodel, Gisele Bündchen, som forleden lagde et billede af sig selv på flere sociale medier.

LÆS OGSÅ: Vildt: Kvinde kører knallert og ammer samtidigt 

Billedet viser, hvordan en afslappet Gisele iført en hvid badekåbe lader sig forkæle og smukkesere af tre medhjælpere, der fikser håret, neglene og makeupen. I mens får Giseles etårige datter, Vivian, stillet sulten ved hendes bryst.

"Hvad skulle jeg gøre uden denne skønheds-patrulje efter 15 timers flyvetur og tre timers søvn", tweeter den langbenede model, som tidligere har udtalt, at der burde være en lov om, at alle kvinder skal amme deres babyer, indtil de er seks måneder gamle.

LÆS OGSÅ: 51-årig mor: Jeg vil amme min datter til hun er ti

Den opdatering har fået flere amerikanske kvinder op i det røde felt. Ikke mindst fordi almindelige kvinder ikke har de samme muligheder som en velhavende topmodel.

"Den modne del af mig er begejstret for, at Gisele kan få den plads og luksus til at amme, mens hun arbejder og kan tage sin baby med på jobbet. Den lille del af mig er grøn af misundelse, fordi jeg bor i USA, hvor barselsorlov er en vittighed, og hvor de fleste kvinder, der har et-årige og stadig ammer, er på kontoret med en pumpe knyttet til deres bryst ligesom et bizart middelalderlig torturinstrument/SM-sexlegetøj", skriver Jessica Grose på modemagasinets Elle's hjemmeside.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med      

For tiden er Gisele, som er mor til to, travlt optaget af sin nye undertøjskollektion, Gisele Intimates, som netop er blevet lanceret. Den veldrejede model lægger selv ansigt og krop til kollektionen.