Kop og Kande støtter børn på Julemærkehjem

Som noget nyt kan man i år også købe Julemærker og kort i landets 92 Kop & Kande butikker. Desuden har Kop & Kande i samarbejde med Rikki Tikki og Etly Klarborg udviklet et særligt nissepar Alba & Ulrik.

Kop & Kande har indledt samarbejdet med Julemærkefonden fordi det føles rigtigt, og med hjælp fra deres kunder, kan kæden gøre en stor forskel.

- For hver gang en kunde køber et nissepar, går der 25 kroner til børn på de fire danske Julemærkehjem. Vi sætter vores lid til at vores trofaste kunder, er med på at støtte op om en god sag, og regner med at kunne aflevere en god sum penge til hjemmene, når julen er ovre, siger Mette Ekmann, marketingchef hos Kop & Kande.

De danske Julemærkehjem hjælper hvert år ca. 700 børn til en bedre hverdag, men mange flere har brug for hjælp.

Selma er 9 år , og kom på julemærkehjem i begyndelsen af 2012. Hun er et af de børn, der er vist på årets Julemærke, som netop er blevet offentliggjort ved en event, hvor også Kronprinsesse Mary var til stede. Efter flere skoleskift og mange drillerier, er Selmas gode humør nu vendt tilbage.

- Jeg plejer at være den eneste, der er tyk, så jeg følte mig altid anderledes. Det var jeg ikke på Julemærkehjemmet, fortæller Selma.

Kop & Kandes ønsker at hjælpe Julemærkehjemmene, men ikke kun med salg af Julemærker, nisser og julekort. Kop & Kande planlægger allerede en række tiltag for 2013 – for børnene på Julemærkehjemmene har brug for støtte og livsglæde hele året.

Nisserne på billedet koster 199,95 kroner, og heraf går 25 kroner til Julemærkehjemmene.

Dagens Gossip