Kor workshop munder ud i koncert på Kolding Bibliotek

Kolding Kommune er guldkommune i Spil Dansk Dagens regi.

- Det betyder, at vi er flere kulturinstitutioner der har budt ind for at støtte de forskellige projekter, som Spil Dansk Dagen har udbudt, siger Tine Kierkegaard leder af Geografisk Have og fortsætter:

- I Geografisk Have vil vi gerne støtte Spil Dansk Dagen, både fordi vi i forvejen har alsangseftermiddage i haven og fordi vi gerne vil gøre mere for børnene og samtidig understøtte glæden ved at synge. Derfor indgik vi i samarbejdet med Kolding Musikskole, fortæller Tine Kierkegaard i en pressemeddelelse.

Syng Danmark projektet går ud på at generere og facilitere et samarbejdsprojekt mellem flere børne- og ungdomskor i kommunen – i dette tilfælde fire kirkekor fra henholdsvis, Brændkjærkirken, Bramdrup, Tyrstrup og Sdr. Bjert kirker.

Alle korene mødes til to workshops, der afholdes i Geografisk Haves væksthus og det hele kulminerer med en koncert på Kolding Bibliotek på Spil Dansk Dagen den 31. oktober klokken 15.

Den 10. oktober blev den første workshop afholdt, med Heidi Kudahl som sangkonsulent.

- Jeg glæder mig til at høre hvad korene har fået ud af det til næste gang, for de var rigtig dygtige ved den første workshop, så jeg tør roligt love at det bliver en spændende og anderledes koncert, slutter Tine Kierkegaard.

Resultatet kan høres ved koncerten den 31. oktober på Kolding Bibliotek, hvor der er gratis adgang.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip