Korsbæk trækker folk til Dyrehavsbakken

En kopi af Matador-byen Korsbæk er hovedårsagen til, at Dyrehavsbakken nord for København i år kan registrere en rekordomsætning.

Korsbæk er en lille by i forlystelsesparken med tematiserede restauranter, barer, butikker og karaktererne fra serien.

- En stor bred tematisering af Matador-universet, det var noget, folk syntes om, siger direktør for Bakken, Niels-Erik Winter.

Omsætningstallene viser en generel stigning på 20 procent og Niels-Erik Winter estimerer, at cirka 2.700.000 gæster har lagt vejen forbi i løbet af sommeren.

- Korsbæk er klart i sync med Bakken, fordi vi er så stærkt forankrede i det kulturhistoriske. Den folkelige komedie harmonerer godt med, hvad Bakken står for, siger Niels-Erik Winter.

Projektet har kostet 100 millioner kroner og vil fremadrettet være en fast del af Bakken. Men lignende nye tematiseringer er ikke på tegnebrættet.

- Nej, lige nu er det ikke noget, der er i støbeskeen. Det har været en kæmpe satsning, og vi har begrænsede muligheder med den struktur, vi har. Bakken kan ikke blive større, siger Niels-Erik Winter med henvisning til Dyrehavsbakkens placering midt i Dyrehaven.

Til gengæld vil man bruge de ekstra omsætningskroner på at optimere parkeringsforholdene.

- Vi har oplevet nogle kødannelser, og det har vi fokus på at håndtere inden næste år, siger Niels-Erik Winter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip