Kortfattet Højbjerg: Vi tager den fra spids i Parken

15/11/2015

Pierre-Emile Højbjerg kom ind fra bænken og var lørdag aften med til at vende et skuffende 0-2-resultat til et mere brugbart 1-2-nederlag ude mod Sverige.

Efter 54 minutter og ved stillingen 0-2 kom Højbjerg på banen i stedet for Thomas Kahlenberg, som havde spillet en svag kamp og begået et straffespark.

Danmark tog derefter initiativet, og Højbjerg forsøgte at tage styringen på midtbanen, og det lykkedes.

Nicolai Jørgensens mål til 1-2 kom efter 80 minutter og kan få afgørende betydning, mener Højbjerg.

- Det var et meget vigtigt mål. Det var bedre end et 0-2-resultat, og så tager vi den fra spids i Parken, siger Højbjerg.

Derefter vendte Schalke 04-spilleren ryggen til, tog sin taske og smuttede ud af den såkaldte mixed zone, hvor journalister stiller spørgsmål til fodboldspillerne efter kampen.

Lørdagens kamp var den første af to playoffkampe om at komme til EM-slutrunden i Frankrig næste sommer. Der er returkamp i Parken i København tirsdag aften klokken 20.45.