Koryfæer vil have Morten Olsen i Hall of Fame

Morten Olsens afsked med det danske fodboldlandshold blev med både intern ballade med lederne i Dansk Boldspil-Union (DBU) og en misset EM-kvalifikation ikke en af de smukke.

Men ved den nu forhenværende landstræners afskedsreception i DBU mandag, var der brede smil over hele linjen, og adskillige af dansk fodbolds største navne var mødt op for at hylde Morten Olsen.

Og alle var enige om, at Olsen fortjener at blive indlemmet i fodboldens Hall of Fame ved Dansk Fodbold Award mandag aften.

- Hvis der er nogen, der fortjener det, så er det ham, siger Frank Arnesen, som bakkes op af Michael Laudrup.

Danmarks vel nok bedste fodboldspiller nogensinde er slet ikke i tvivl om, at Morten Olsen bliver indlemmet i det fine selskab mandag.

- Ja, selvfølgelig bliver han det, siger Laudrup.

- Som der stod i indbydelsen, er der tale om den eneste person, der har nået over 100 kampe både som spiller og træner. Det er svært at nå det ene, og det er svært at nå det andet. Og det er endnu sværere at nå begge dele, siger Laudrup.

En af dem, som skal udfylde Morten Olsens store sko, er den tidligere mangeårige landsholdsangriber Jon Dahl Tomasson, der er blevet assistent under den nye landstræner Åge Hareide.

Også han ser meget gerne sin tidligere træner blive sendt i Hall of Fame.

- Ja, 100 procent. Jeg sidder dog ikke i udvalget og kan vælge det. Men jeg kan godt leve med, det ikke bliver mig, siger Tomasson med et glimt i øjet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip