Kovending: Venskabskamp gennemføres alligevel

En aflysning er i sidste øjeblik blevet afværget. Det er delstatsregeringen i Rio de Janeiro, der over for engelske medier nu bekræfter, at dommer Adriana Costa dos Santos har trukket sin tidligere afgørelse om, at der ikke kunne spilles fodbold på stadion tilbage. Det enorme stadion i Rio de Janeiro havde ellers ikke opnået de nødvendige sikkerhedstilladelser i tide.

- I øjeblikket har vi ikke hørt, at bygningen har det sikkerhedsniveau, vi kunne forvente på dette tidspunkt. Derfor, på grund af de ansvarlige menneskers dovenskab, kan vi ikke tillade stadion at blive genåbnet uden beviser for , at det er sikkert og rent, sagde dommeren Adriana Costa dos Santos ellers så sent som i går.

Men nu har piben fået en anden lyd - de rigtige dokumenter var åbenbart sendt til de forkerte.

- Alle sikkerhedskrav til venskabskampen mellem Brasilien og England er blevet overholdt, og på grund af en bureaukratisk fejl er vurderingen fra det offentlige ministerium, der beviser overholdelsen af ¿¿reglerne om sikkerheden på stadion, ikke blevet sendt til de rigtige autoriteter.

Maracana, der oprindeligt blev bygget til VM i 1950, og dengang kunne huse over 200.000 tilskuere, er efter flere ombygninger nu nede på en kapacitet på knap 80.000 tilskuere. Stadionet skal til næste sommer blandt andet huse VM-finalen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip