Kræftlæge bliver selv syg: Nu går hendes sidste farvel verden rundt

38-årige Rachel Pearline vidste, at hun ville dø af kræft.

Hun mistede selv sin mor til kræften, da hun var 13 år gammel, og af samme grund besluttede hun sig for at blive læge; kræftlæge.

Hun startede på medicinstudierne og arbejdede selv på en kræftafdeling, da hun blev hun diagnosticeret med stadie 4 mavetarm-kræft.

Rachel har taget forløbet i stiv arm, og nu inspirerer hendes måde at sige et sidste farvel læsere verden over.

Læs også: Snart kan læger diagnosticere kræft ud fra blodprøver

Kort inden sin død, lavede hun en video, hvor hun siger smukt farvel til alle sine kære. I videoen holder hun kort op, som starter med beskederne:

- Jeg elsker jer. Jeres venskab har betydet SÅ meget for mig på denne rejse. Mit livs rejse vel at mærke. Lige siden den dag, jeg mødte jer!!! Jeres beskeder har rørt mig og givet mig styrke. Nu er der nogle få ting, jeg bliver nødt til at sige til jer.

På de følgende papir skriver hun blandt andet:

- Jeg kan ikke skrive til jer alle sammen individuelt, men jeg er hos jer hver især. Og I er hos mig nu og for evigt. Hvis I nogensinde savner mig, så find en knaldrød blomst (eller bare noget rødt). Kig op på de smukke efterårsblade. Hop i en swimmingpool og spaaark. Åbn en pakke Oreo (eller spis bare hele pakken). Spis noget mad, jeg kan lide. Og; sig cheeeeese. Smil! Jeg er lige bag kameraet, skriver hun om ting, hendes venner og familie kan gøre, som minder dem om hende.

Læs også: Danske forskere opdager muligt supervåben mod kræft

- Vi har sagt rigtig mange ord i årenes løb (ofte i dobbelt tempo, I kender mig). Jeg kan ikke rigtig finde nogle af de rigtige lige nu. Men jeg har stadig det her (pile peger op imod hendes smil). Mine venner er mit et og alt. Og jeg er beæret over at have været en del af jeres liv.

Hun slutter filmen med et kort med et "stort kram" og et ”jeg elsker jer”, skrevet på plakaterne.

Rachel Pearline blev begravet af sin familie og sine venner den 8. november. Hendes sidste ønske var, at folk donerede penge til 'San Francisco General Hospital'; og specifikt til det onkologiske afsnit, dvs. kræftafdelingen. 

Du kan se videoen, der nu har spredt sig via de sociale medier, herunder:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip