Kræftpatient havde ikke engang råd til sin egen begravelse: Så gjorde hans chef noget fantastisk

Faderen til en femårig dreng, Keith Ellick, blev i januar givet under tolv måneder at leve i af lægerne, fordi han er dødeligt syg med kræft i spiserøret og i leveren. Det skriver Mirror.

Da Keith skulle fortælle sin chef, Addam Smith, om diagnosen, fortalte han grådkvalt, at han ikke engang har råd til at betale for sin egen begravelse, og spurgte om han måske kunne få lidt hjælp til at lave et hegn i haven, så hans femårige søn kunne spille fodbold og lege i den.

Det blev for meget af det gode for chefen Addam Smith, der besluttede at gøre noget for sin ansatte. Addam ejer et havearkitekt-firma og har derfor et hold under sig med hænderne skruet godt på.

- Den dag, hvor jeg fandt ud af, at Keith har en terminal kræftdiagnose, var det som at få et slag i maven. Keith fortalte mig, at ”ven, jeg har ikke engang penge til min begravelse”, og efter at have lavet et opslag om det i facebookgruppen ”Builders Talk group”, vidste jeg bare, at jeg måtte gøre noget, siger Addam Smith til Mirror.

Keith (venstre) og Addam (højre)

Med lidt hjælp og en masse delinger, der fik opslaget i gruppen til at gå viralt på kun et døgns tid, fik Addam lavet en indsamlingsside og arrangeret, at et hold frivillige skulle skaffe gratis materialer til at totalrenovere Keiths hus, så hans søn kunne lege i haven, og så Keiths partner har et godt sted at bo, når tiden kommer, hvor Keith ikke er mere.

På kort tid fik de frivillige samlet det, der svarer til over 180.000 danske kroner ind, og Adam sendte den intetanende Keith og familien på en uges ferie med alt betalt på firmaets regning. Det kunne være, de kom hjem til et nyt køkken, blev familien ”advaret om”.

De vidste dog ikke, at hele hjemmet fik en ordentligt omgang på de syv dage, hvor frivilige bankede, malede og hamrede, så både badeværelse, husfacade køkken og have nu er splinternye.

Keith blev selvsagt meget rørt, men indsatsen stopper ikke nu.

Indsamlingen er nemlig stadig i gang med det formål at skaffe nok penge til, at Keith kan få en såkaldt immunterapibehandling, som koster mange hundredtusind kroner, og som ikke er tilgængelig på det hospital i London, hvor han bliver behandlet i dag.
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip