Kræftsygdom slår familiefar ud, indtil han kaster sig over sit livs projekt: Hans familie er målløse

Da amerikanske Darius blev 40 år, fik han én af de værste nyheder, en person kan få: Darius havde kræft. Det skriver Newsner.com.

Kort forinden den tragiske nyhed var Darius over i købet også blevet fyret fra sit arbejde, så over det næste stykke tid, mistede den ulykkelige ægtemand og far til to forståeligt nok både livsglæden og optimismen.

Efter at have brugt tid på at accepterer sin situation besluttede Darius dog at få det bedste ud af livet. Det ville han gøre ved i hemmelighed at forberede en storslået overraskelse til sin kone.

Artiklen fortsætter under billedet

Familiens baghave havde længe set både trist og forfalden ud, og derfor valgte Darius, at han ville forvandle den slidte baghave til et lille himmerige for både sin kone og sine døtre. Der skulle være en legeplads til pigerne og et sted, hvor hans kone kunne træne. Her skulle de tre nyde livet – også selvom dagen måtte komme, hvor det var et liv uden ham,

Darius startede med at undersøge sit projekt på nettet, hvorefter han byggede en lille model af, hvordan drømmehaven ville komme til at tage sig ud. Herefter inviterede han sin kone en tur til New York uden resten af familien, og imens hun nød storbyen, gik han og pigerne i gang med at forvandle den slidte baghave.

Artiklen fortsætter under billedet

Dagene gik mens pigerne og især Darius sled i det. Undervejs fik de hjælpe fra venner og bekendte med materialerne, så projektet ikke kom til at koste en formue, og ligeså stille begyndte drømmehaven at tage form.

Undervejs mærkede Darius også, hvordan glæden ved at skabe noget nyt, lettede hans humør, og gav ham nyt mod på livet.

Da hans kone kom hjem fra sine dage i New York blev hun forståeligt nok både lamslået, rør og lykkelig for den vilde overraskelse.

Artiklen fortsætter under billedet

- Børnene elsker deres nye sted, min kone elsker vores have, og jeg føler mig underlig godt tilpas. Det føltes godt at bygge noget. Det gav mig en slags ny dynamik og grund til at holde ud og kæmpe for mine drømme og tage kampen op, fortæller en stolt Darius.

I videoen herunder kan de se den vilde overraskelse.

Dagens Gossip