Kræftsyge Jennifers julemirakel: Bliver mor til rask dreng

Newzealandske Jennifer Doolabh er to mirakler i ét: Ikke bare har hun trodset lægernes dom og overlevet sin brystkræft - hun har også mod alle odds født en sund dreng.

Lille Matthias kom til verden ved kejsersnit d. 23. Han er født seks uger for tidligt, men har overrasket lægerne, der beskriver ham som en ufattelig stærk lille dreng, der allerede dagen efter sin fødsel kunne forlade kuvøsen og besøge sin mor på hospitalets intensivafdeling.

- Se, hvem der kom for at besøge mig! Han klarer det så flot, skriver Jennifer Doolabh til et billede af sin nyfødte søn, som hun har lagt på sin Facebook-side.

Læs også: Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

Hun var oprindeligt erklæret rask, men da hun var gravid i 22. uge, fik hun at vide, at hendes brystkræft var vendt tilbage. Lægerne gav hende få uger at leve i og anbefalede at hun fik en abort, selv om hun var så langt henne. Men det nægtede hun. I stedet valgte hun behandlingen fra for sin søns skyld.

Kræften viste sig dog at være særdeles aggressiv, og hun måtte i en periode under graviditeten igen få kemoterapi.

- Jeg gjorde mig klar til at dø. Vi gjorde alt klar til begravelsen, og jeg var klar til at dø, siger hun til Waikato Times.

Læs også: Mirakel-baby mistede mor inden fødslen

Hun har hele tiden frygtet, hvordan behandlingen skulle påvirke hendes søn, men alt tyder på, at han er sluppet uden men.

Jennifer Doolabh er stadig alvorligt syg og modtager nu behandling for kræftsygdommen igen. Hun frygter, at denne jul var både den første og sidste med hendes lille dreng, men forsøger at se livet i et positivt lys.

- Selvom jeg er bundet til en seng på intensivafdelingen væk fra mine smukke børn og familie juleaften, så er jeg så lykkelig og har så mange ting at være taknemmelig for, skrev hun på Facebook 25. december.

Jennifer Doolabh har i forvejen to børn og er gift med Aneal Doolabh.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip