Kræftsyge Tobias blev bestjålet på sygehus: Dusør kan udløses uden tyv

Politiet vil nemlig ikke udelukke, at de vil udbetale en del af den udlovede dusør til den, der bringer de stjålne effekter tilbage til Tobias på fem år.

De 5000 kroner skal ellers gå til den, der kan hjælpe med at opklare sagen. Men hvis de stjålne sager alligevel skulle finde vej tilbage til familien uden at tyven bliver fundet, er der stadig mulighed for at få en bid af dusøren, lyder det fra Fyns Politi.

Læs også: Frækt tyveri: Kræftsyg dreng fik stjålet computer og telefon på hospital

Fem-årige Tobias fra Aabenraa, der er indlagt med kræft, mistede sin playstation og far Jesper Nørskov Nielsen sin iPhone, computer og eksterne harddisk, der indeholdt 1200 billeder af Tobias' sygdomsforløb.

Tingene blev stjålet fra drengens stue på Odense Universitetshospital, mens han var til genoptræning.

I går udlovede en Frank Larsen fra Assens en dusør på 5000 kroner til dem, der kan hjælpe med at opklare sagen. Han har nu lavet en aftale med Fyns Politi, der kan afgøre, om dusøren skal udbetales og til hvem.

Læs også: Frank udlover dusør på kræftsyge Tobias' stjålne computer

- Når vi nu kommer til at administrere Frank Larsens dusør, vil vi benytte lejligheden til at sætte yderligere fokus på sagen med udgangspunkt i dusøren. Dermed håber vi, at vi kan få oplysninger, der gør, at vi kan fange gerningsmændene og forhåbentlig også få fat i de stjålne effekter, så de kan komme tilbage til familien, siger vicepolitiinspektør Brian Fussing til TV2 Fyn.

Tyveriet har vakt harme mange steder, og støtten strømmer fortsat ind til familien.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Blandt andet har Elgiganten givet Tobias en ny playstation.

- Vi har slet ikke ord for alt det, der sker lige nu. Tak til alle jer der på den ene eller anden måde bakker op, støtter og ikke mindst sender gaver til Tobias, skriver drengens stedmor June Dencker Moshage på Facebook.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip