Krænkede metropassagerer i chok: Par dyrkede sex foran alle

Det skal indledningsvis understreges, at følgede video måske kan virke stødende hos nogle læsere.

En lettere chokerede video er siden søndag gået nettet rundt, efter den blev optaget på en metroperron i Barcelona. Det skriver Mirror.

Videoen viser et knap så blufærdigt par, der - fuldstændigt uanfægtet af de andre metropassagerer - har sex på en bænk på metroperronen. Hele optrinnet fandt sted tidligt søndag på Barcelona’s Liceu station, der ligger lige under den berømte 'La Rambla' i det centrale Barcelona. Et sted der også er meget besøgt af turister.

De ufrivillige tilskuere kunne kun se til i akavet pinlighed - flankeret af fnis og hovedrysten - mens parret havde travlt med hinanden på den bænk, der ellers er forbeholdt ventende passagerer.

Èn af de lokale metropassagerer fik til sidst nok af det elskende par - især fordi det ikke er første gang, at man i byen oplever par, der i fuld offentlighed krænker forbipasserende ved at have sex. Han optog derfor en video af optrinnet.

- Vi har fået nok af denne slags episoder, og derfor har vi indgivet en anmeldelse og lagt denne video offentligt ud, fortæller en ven til vedkommende der optg videoen til avisen El Periodico.

Det er stadig uklart, om parret kastede sig ud i de fysiske ud udskejelser på grund af lidt for meget alkohol, eller om det var en velovervejet handling.

Hos metro-ledelsen var man ikke klar over episoden før vidoen blev lagt ud, men man fortæller, at episoden vil blive efterforsket.

Se den rystende video herunder:

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

Dagens Gossip