Kraftig røg i Slangerup: Folk skal gå inden døre

Brandfolkene kæmper midt på aftenen stadig med en villabrand i Slangerup, og folk i byen skal fortsat blive inden for med lukkede døre, vinduer og ventilation.

Tre timer efter, at branden brød ud i villaen på Sct. Michaelsvej, udvikler den stadig så meget røg, at politiet opfordrer folk til at blive inde.

- På et tidspunkt troede vi, at den var under kontrol, men så eksploderer nogle røggasser, og branden blusser op igen, siger Ole Hestbæk, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Umiddelbart tyder intet på, at røgen er giftig.

- Al røg er jo farlig, men vi har ingen oplysninger om, at der skulle være kemikalier eller andet i villaen, som gør røgen specielt giftig, siger Ole Hestbæk.

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med branden. Familien, der bor i villaen, var ude at bytte julegaver, da naboer opdagede, at huset stod i flammer og slog alarm.

Politiet kender først brandårsagen om nogle dage, når teknikere har haft mulighed for at undersøge huset.

- Vi hælder til, at det måske kan være en fejl i de elektriske installationer. Der er intet, der indikerer, at der er tale om en påsat brand, understreger vagtchefen, der ved 21-tiden håber, at man "snart" kan afblæse alarmen i Slangerup.

Hvis man føler ubehag efter at have været i forbindelse med røgen, bør man kontakte lægevagten.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip