Krag advarer mod Vilhelmsens linje

Astrid Krag advarer nu mod Annette Vilhelmsens linje i forhold til dagpenge. Kritiserer SF regeringens politik på flere centrale områder, "så må jeg sige, at jeg tror, at regeringsprojektet er truet."

Det er meldingen fra Astrid Krag i en tale, som hun skal holde i forbindelse med en debat med Annette Vilhelmsen søndag. Dermed skruer hun op for retorikken i kampen om at blive SF's næste formand.

Angrebet er nemlig direkte rettet mod Annette Vilhelmsen.

Astrid Krag fortæller om folketingsmedlem Eigil Andersen, der forleden foreslog, at dagpengeperioden skal forlænges.

- Annettes reaktion på DR var, at vi da står bag aftalerne - men at man "må have lov til at lufte sin frustration". Jeg stoler på, at Annette vil regeringssamarbejdet, siger hun i talen, men fortsætter.

- Men hvis det er den linje, vi forfølger på politikområde efter politikområde - og særligt, der hvor kompromiserne har været svære at indgå - så må jeg sige, at jeg tror, at regeringsprojektet er truet.

Netop forringelserne af dagpenge med en kortere dagpengeperiode og en længere periode for at genoptjene retten til dagpenge har været svær at sluge for store dele af SF.

I talen rækker Astrid Krag også hånden ud mod Annette Vilhelmsen, hvis Krag altså bliver formand.

- Jeg vil ikke gå i detaljer med holdopstillingen. Men jeg kan love et: Det bliver naturligvis et hold, hvor Annette kommer i forreste række, lyder det i talen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip