Kreditorer: Allan K. Pedersen slap for billigt - overvejer at anke

2,5 millioner kroner skal FC Nordsjællands ejer, Allan K. Pedersen, betale til konkursboet AKP Holding i forbindelse med den retssag, der fredag formiddag blev afgjort Østre Landsret. Til gengæld beholder han Superliga-klubben.

Allan K. Pedersen var havnet i retten i  forbindelse overdragelsen af aktierne af FC Nordsjælland tilbage i 2008, som han købte fra sit eget konkurstruede selskab AKP Holding A/S og flyttede til KAP Holding A/S.

AKP Holding gik efterfølgende konkurs, og konkursboet repræsenteret ved kurator Pernille Bisgaard mente, at købssummen var alt for lav, og at handlen skulle gå tilbage. Det skete ikke, og Allan K. Pedersen slap med en mere betaling på 2,5 millioner kroner til kreditorerne.

Den afgørelse er ikke fuldt ud acceptabel, fortæller konkursboets advokat, Michael Vilhelm Nielsen.

- Det er en blanding. Det er tilfredsstillende i og med, at den juridiske vurdering, som konkursboet har lagt grund for sagen har været korrekt. Men vi vil da helst have haft flere penge, det vil jeg da godt sige, fortæller Michael Vilhelm Nielsen til Sporten.dk.

Han fortæller, at man selvfølgelig overvejer at anke dommen, såfremt kreditorerne ønsker det.- Man overvejer altid at anke. Nu kigger vi dommen og dens præmisser, og så ser vi, hvordan kreditorerne stiller sig til det her. Bagefter vil vi tage stilling til, om den skal prøves ved Højesteret, siger Michael Vilhelm Nielsen og fortsætter:

- Det juridiske grundlag har givet konkursboet medhold. Dels får man medhold i, at det er tale om en 'gave', der kan omstødes. Dels får man medhold i, at den bestyrelse, der har siddet i selskabet - Allan K. Pedersen, hans kone og advokat - har handlet ansvarspådragende efter selskabsloven.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip