Kreuziger på podiet i Schweiz Rundt

Vinderen af løbet blev for andet år i træk Rui Costa fra Movistar. Portugiseren kørte en fantastisk enkeltstart søndag, og sendte BMCs Mathias Frank fra førstepladsen til femtepladsen. Costa vandt således både enkeltstarten og løbet denne søndag.

Roman Kreuziger blev nummer syv på den svære bjergenkeltstart, hvor han i alt satte et minut til i forhold til den suveræne vinder, Rui Costa. Kreuziger var tæt på at tage andenpladsen i klassementet, men Blancos Bauke Mollema kørte en flot enkeltstart og tog sig af andenpladsen.

Den store taber på enkeltstarten blev Team BMC. Holdet har domineret løbet lige siden det begyndte i sidste weekend, og Mathias Frank har længe været i førertrøjen. Han tabte dog pusten på den afsluttende del af enkeltstarten, som var lang og stejl. Det samme gjorde holdets håb til Tour de France, Tejay Van Garderen, som havde bedste mellemtid inden stigningen, men han tabte det hele på afslutningen.

For Roman Kreuziger og Team Saxo-Tinkoff kommer Kreuzigers gode form belejligt. Tjekken er udset som en af Alberto Contadors vigtigste hjælpere i Tour de France, som begynder d. 29. juni.

Roman Kreuziger vandt tidligere på året Amstel Gold Race, og har i denne sæson været holdets mest værdifulde rytter.

Dagens Gossip