Krigshelt gør Jolie religiøs

Skrevet af admin

02/01/2015
Angelina Jolie er netop aktuel med sin anden film som instruktør, med krigsfilmen "Unbroken".Men det er ikke bare mere rutine bag kameraet, den amerikanske skuespillerinde har fået ud af sit arbejde med krigsfilmen.Den populære superstjerne har også lært at omfavne det spirituelle i verden.I et interview med People Magazine bliver Angelina Jolie spurgt om, hvad hun har lært af filmens hovedperson og helt fra Anden Verdenskrig, Louis Zamperini. Og til det spørgsmål tøver den berømte skuespillerinde og instruktør ikke.- Jeg har lært, at når du møder en forhindring, skal du vokse med opgaven og ikke blive overvældet af den. Og så er vi ikke alene i verden, siger Angelina Jolie til magasinet og uddyber:- Jeg ved ikke, om der er et navn for det, religion eller tro, bare at der er noget, der er større end os alle sammen, og det samler os og er smukt, siger hun."Unbroken" er Angelina Jolies anden spillefilm som instruktør. Tidligere har hun instrueret "In the land of blood and honey". Filmen kan ses i de danske biografer fra den 8. januar 2015. Newspaq

Mest læste i dag

Angelina Jolie er netop aktuel med sin anden film som instruktør, med krigsfilmen "Unbroken".

Men det er ikke bare mere rutine bag kameraet, den amerikanske skuespillerinde har fået ud af sit arbejde med krigsfilmen.

Den populære superstjerne har også lært at omfavne det spirituelle i verden.

I et interview med People Magazine bliver Angelina Jolie spurgt om, hvad hun har lært af filmens hovedperson og helt fra Anden Verdenskrig, Louis Zamperini.

Og til det spørgsmål tøver den berømte skuespillerinde og instruktør ikke.

- Jeg har lært, at når du møder en forhindring, skal du vokse med opgaven og ikke blive overvældet af den. Og så er vi ikke alene i verden, siger Angelina Jolie til magasinet og uddyber:

- Jeg ved ikke, om der er et navn for det, religion eller tro, bare at der er noget, der er større end os alle sammen, og det samler os og er smukt, siger hun.

"Unbroken" er Angelina Jolies anden spillefilm som instruktør. Tidligere har hun instrueret "In the land of blood and honey".

Filmen kan ses i de danske biografer fra den 8. januar 2015.

Newspaq