Krimi-seriedarling overfaldet: Jeg var døden nær

Skrevet af admin

17/11/2015

Dagens topnyheder

Tidligere i november blev "NCIS"-skuespillerinden Pauley Perrette overfaldet uden for sit hjem i Hollywood af en hjemløs. Den pågældende slog hende gentagne gange i ansigtet og truede med at slå hende ihjel.

Mandag stod den 45-årige mistænkte mand over for de amerikanske anklagemyndigheder i Los Angeles, hvor han nægtede sig skyldig, skriver Los Angeles Times.

Politimyndigheden i Los Angeles er stadig ved at undersøge overfaldet, men den mistænkte er tidligere dømt, og hvis han kendes skyldig for Perrette-overfaldet, står han til at få op til fire års fængsel.

- I aften var forfærdelig. Jeg gik tværs over gaden til mit nye gæstehus, hvor en hjemløs og meget psykotisk mand pludselig sprang frem. Han tog hårdt fat i mig, rev mig i armen, slog mig i ansigtet gentagne gange og råbte, at han ville slå mig ihjel, skrev Perrette fredag på Twitter.

- Han fortalte mig, hvordan han ville slå mig ihjel. Der var en tom garage bag mig, og jeg vidste, at fik han mig derind, så ville jeg dø.

Ifølge skuespillerinden blev manden ved med at slå løs på hende, indtil han slap hende og sagde, at hun skulle skride.

- Jeg fik straks tegnet en fantomtegning til politiet af gerningsmanden, som havde mord i øjnene. Min ven, James, tog et billede af tegningen, fandt manden og overvågede ham, indtil politiet pågreb ham, skrev skuespillerinden, der er kendt fra rollen som den excentriske og detaljeorienterede retsmediciner Abigail Sciuto i krimiserien "NCIS".

Manden nægter sig skyldig og har efterfølgende undskyldt overfaldet og sagt, at der var tale om en "misforståelse", og at han var en "meget god mand".

- Jeg er rystet og traumatiseret - mit hus, mit elskede Hollywood og de elskede hjemløse, som jeg har viet mit liv til at beskytte. Mit liv ændrede sig i aften, lød det fra Perrette.

- Vi har brug for sundhedsforsikringer til psykisk syge. Vi har brug for steder og hjælp til hjemløse, og vi er nødt til at støtte vores betjente og ikke gå alene rundt. Jeg døde næsten i aften, skrev hun.

/ritzau/FOKUS