Krimidronning er klar til Melodi Grand Prix

Den svenske krimiforfatter Camilla Läckberg er bedst kendt for sin krimiserie om forfatteren Erika Falck, der bliver viklet ind i det ene drabelige og ondskabsfulde mord efter det andet.

Nu tager Läckberg springet fra mord og mystik til musik, show og pailletter. Krimidronningen afslører nemlig på sin Instagram-profil, at hun skal være en del af det svenske Melodi Grand Prix, som på svensk hedder Melodifestivalen.

- Ja!!! ENDELIG kan jeg bekræfte! En mangeårig drøm går i opfyldelse. I år er jeg med i kapløbet som sangskriver i Melodi Grandprix. Det har været et af mine store mål i mit arbejdsliv, og jeg har arbejdet hårdt og dedikeret mod dette mål i flere år - og i år sker det! skriver hun på sin Instagram-profil.

Som opdateringen afslører, holder den 41-årige forfatter sig dog til det velkendte. Hun har skrevet teksten, og sangstemmen overlader hun til den svenske sangerinde Anna Book, der også får et par rosende ord med på vejen fra Camilla Läckberg.

- Hvilken kunstner at skrive til. Vidunderlige, varme, elskede Anna, som er en af vores mest erfarne og populære kunstnere. Er meget glad og beæret over at få muligheden for at skrive en tekst til hende, skriver hun videre.

Deltagelsen i Melodi Grand Prixet er ikke den eneste gode nyhed, som forfatteren har kunnet afsløre for nylig. I august afslørede hun, at hun og kæresten, Simon Sköld, skal være forældre til en lille pige, og i sidste uge bekræftede hendes manager, at parret nu er blevet forlovet.

Du kan se den glade opdatering lige her:

https://www.instagram.com/p/-s-valFqUM/?taken-by=lackberg

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip