Kris Kross-stjerne bisat

Tårerne løb, da den tidligere Kris Kross-stjerne Chris Smith sagde farvel til sin gamle gruppekammerat Chris Kelly i går. Den 34-årige rapper blev fundet død i sidste uge og blev torsdag bisat fra en kirke i Atlanta.

Smith kæmpede med gråden og havde svært ved at få ordene frem, da han gik på prædikestolen for at holde gravtale. Smith han erkendte, at han havde svært ved at håndtere det pludselige tab af vennen. »Det er en hård kamp. Jeg ved, at Chris er i himlen. Han var en sand ven. Jeg elsker dig, mand, og jeg savner dig forfærdeligt«, sagde rapperen og
fortsatte: »Mit liv bliver aldrig det samme igen, men jeg håber, vors arv til hiphoppen aldrig bliver glemt. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at Chris’ arv lever videre«.

Blandt de cirka 300 tilstedeværende i Jackson Baptist Memorial Church var også rapperen Da Brat, Xscape-sangerinderne La Tocha og Tamika Scott, produceren Jermaine Dupri og mange flere af hiphop-scenens stjerner fra før og nu.

Som en særlig hyldest til Chris Kelly havde Dupri og Da Brat taget deres bukser omvendt på, sådan som de to Kris Kross-stjerner gjorde i starten af 1990erne og dannede mode med.

Bisættelsen var kun for indbudte gæster, men onsdag aften holdt familien en mindehøjtidelighed hos bedemanden og her var der adgang for alle, som ville tage afsked med Kelly. Han lå i åben kiste og en akustisk version af Kris Kross-hittet »Jump« spillede i kapellet.

Rapperen var stofmisbruger i lange perioder af sit liv og den foreløbige dødsårsag lyder på overdosis ved et uheld.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip