Krise i Effenbergs klub: Spiller blottede sig i hotelbar

Der er stor opstandelse i den tyske 2. Bundesliga-klub Paderborn efter afslutningen på holdets træningslejr i tyrkiske Belek.

Fodboldklubben, der har den tidligere storspiller Stefan Effenberg i trænersædet, er i gang med en intern undersøgelse af anklager om, at en spiller har blottet sig offentligt i en hotelbar lørdag aften.

Paderborn-manager Michael Born bekræfter over for fodboldmagasinet Kicker, at spilleren er den 29-årige angriber Nick Proschwitz, som nu risikerer at blive suspenderet.

- Sagen med Nick Proschwitz undersøger vi, siger Michael Born til Kicker.

- Der var formentlig flere spillere involveret, men efter landingen i Düsseldorf kunne vi ikke tale med alle, forklarer han.

Flere medier kunne søndag berette, at en kvindelig medarbejder i den virksomhed, der har arrangeret træningslejren, var blevet seksuelt forulempet i forbindelse med episoden.

Overfor nyhedsbureauet dpa tager kvinden dog situationen relativt afslappet.

- Da jeg stod op, vidste jeg ikke, at jeg natten forinden angiveligt var blevet seksuelt chikaneret. Det erfarede jeg først, da jeg læste avisen, siger hun.

- Vi tog nærmest ikke notits af, at en Paderbon-spiller smed bukserne to meter fra os, hvorefter han gik igen, lyder det.

Blotterseancen er ikke den eneste episode, der har bragt Paderborn-truppen i negativ fokus efter træningslejren.

Allerede onsdag aften skulle holdet have opført sig uheldigt i forbindelse med et socialt arrangement.

Kicker viderebringer anklager om, at spillere skulle have smidt blomsterkummer i svømmepølen og urineret på hotellets gulv.

Manager Born tager dog afstand fra anklagerne, som han kalder "totalt overdrevne".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip