Krise i Effenbergs klub: Spiller blottede sig i hotelbar

Skrevet af admin

25/01/2016

Dagens topnyheder

Der er stor opstandelse i den tyske 2. Bundesliga-klub Paderborn efter afslutningen på holdets træningslejr i tyrkiske Belek.

Fodboldklubben, der har den tidligere storspiller Stefan Effenberg i trænersædet, er i gang med en intern undersøgelse af anklager om, at en spiller har blottet sig offentligt i en hotelbar lørdag aften.

Paderborn-manager Michael Born bekræfter over for fodboldmagasinet Kicker, at spilleren er den 29-årige angriber Nick Proschwitz, som nu risikerer at blive suspenderet.

- Sagen med Nick Proschwitz undersøger vi, siger Michael Born til Kicker.

- Der var formentlig flere spillere involveret, men efter landingen i Düsseldorf kunne vi ikke tale med alle, forklarer han.

Flere medier kunne søndag berette, at en kvindelig medarbejder i den virksomhed, der har arrangeret træningslejren, var blevet seksuelt forulempet i forbindelse med episoden.

Overfor nyhedsbureauet dpa tager kvinden dog situationen relativt afslappet.

- Da jeg stod op, vidste jeg ikke, at jeg natten forinden angiveligt var blevet seksuelt chikaneret. Det erfarede jeg først, da jeg læste avisen, siger hun.

- Vi tog nærmest ikke notits af, at en Paderbon-spiller smed bukserne to meter fra os, hvorefter han gik igen, lyder det.

Blotterseancen er ikke den eneste episode, der har bragt Paderborn-truppen i negativ fokus efter træningslejren.

Allerede onsdag aften skulle holdet have opført sig uheldigt i forbindelse med et socialt arrangement.

Kicker viderebringer anklager om, at spillere skulle have smidt blomsterkummer i svømmepølen og urineret på hotellets gulv.

Manager Born tager dog afstand fra anklagerne, som han kalder "totalt overdrevne".

/ritzau/