Krisemøde mellem Boeing og Norwegian

Dreamliner-flyet blev udset til at være en forudsætning for, at Norwegian kunne få en fornuftig forretning af sin langrutesatsning, men indtil nu har hele opstarten af programmet været præget af forsinkelser og driftsforstyrrelser. Det har så betydet indsættelse af indlejede reservefly samt forsinkede afgange og gener for passagerer.

Trods indkøringsproblemerne vurderer Norwegian ikke umiddelbart, at problemerne har haft konsekvenser for billetsalget.

»Vi har ikke set nogen ændring i bookingmønsteret,« siger Norwegians kommunikationsdirektør Anne-Sissel Skånvik ifølge DN.no.

Hele Dreamliner-balladen menes at have kostet Norwegian dyrt. Mæglerhuset Arctic Securities vurderer ifølge DN.no, at driftsresultatet i år vil blive rundt regnet 220 millioner norske kroner svagere på grund af problemerne med flyet. Andre analytikere sætter beløbet noget mindre, men det med forbehold for, at det er uvist, hvor lang tid der går, før alle problemerne er fortid.

Derudover mener avisen som nævnt at vide, at der onsdag skal holdes krisemøde Boeing og Norwegian imellem. Det er angiveligt Norwegian, der har bedt om mødet, og her vil lavprisselskabets topchef, Bjørn Kjos, givetvis tale om økonomisk kompensation. Om han får noget ud af det er uvist.

Omvendt så har Norwegian en vedligeholdelsesaftale med Boeing, »Boeing Goldcare«, og her kan man nok diskutere, om amerikanerne har levet op til det lovede, skriver DN.no.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip