Kriseramt tysk klub fyrer hele trænerstaben

Mens de flestes øjne er rettet mod topholdenes storkampe i Champions League, er virkeligheden en ganske anden for den tyske klub Hoffenheim. Klubben ligger lige nu næstsidst i Bundesligaen og står dermed til at ryge direkte ud af ligaen.

Man kan ikke beskylde klubbens ledelse for manglende handlekraft. Med tirsdagens fyring af træner Marco Kurz og hele hans team, skal klubbens spillere til at lære navnet på den fjerde træner på blot én sæson. Det fremgår af klubbens hjemmeside, at det bliver den 43-årige Markus Gisdol, der overtager trænersædet.

Målet for den nye træner står klart. Hoffenheim har syv kampe tilbage og her er målet at hente de fire point, de har op til Augustburg på tredjesidstepladsen. Lykkes denne mission vil holdet få adgang til playoff-kampe mod nummer tre fra 2. Bundesliga - og dermed give sig selv muligheden for at afgøre, hvilken liga de skal spille i næste sæson.

Markus Gisdols sidste trænerjob var i Schalke, hvor han var assistent for Huub Stevens, der blev fyret i efteråret. Han er et kendt ansigt i Hoffenheim, hvor han tidligere har trænet andetholdet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip