Kriseramte Ribe-Esbjerg henter første sejr i to måneder

30/10/2015

Så lykkedes det omsider for Ribe-Esbjerg at hente sæsonens anden sejr i Boxer Herreligaen i håndbold.

Fredag aften sejrede holdet med cifrene 28-21 hjemme over HC Midtjylland, som for tre dage siden besejrede KIF Kolding i pokalturneringen.

Dermed fik Ribe-Esbjerg afsluttet en dårlig stime med otte kampe, hvor holdet kun havde hentet et enkelt point.

Klubben vandt for to måneder siden i første runde hjemme over bundproppen Skive fH, men siden havde Ribe-Esbjerg altså ikke sejret i ligaen.

Sejren over HC Midtjylland blev sikret på baggrund af en overbevisende første halvleg, som Ribe-Esbjerg vandt med 14-8.

Der var på intet tidspunkt spænding i anden halvleg.

Ribe-Esbjerg er fortsat næstsidst i Boxer Herreligaen med fem point for ti kampe, mens HC Midtjylland har ti point.

Nordsjælland Håndbold vandt 25-24 ude over Mors-Thy Håndbold, så begge hold har otte point.

I Dame Håndboldligaen vandt Ringkøbing Håndbold 25-23 hjemme over SK Aarhus, der tabte for tredje ligakamp i træk.

Gæsterne førte ellers med seks mål i første halvleg, men hjemmeholdet kom tilbage og sejrede.

Begge hold ligger midt i rækken, SK Aarhus med otte point for otte kampe, mens Ringkøbing Håndbold har syv point.