Kriseramte Viborg ydmyger Randers og er i semifinalen

29/03/2015

Der har været udskiftning i ledelsen, konkursfrygt, trænerfyring, skader og spillerflugt fra truppen og tvivlsomme resultater fra håndboldklubben Viborg HK den seneste periode.

Inde på håndboldbanen viste Viborg derimod tegn på alt andet end krise, da traditionsklubben søndag aften sendte Randers HK ud af slutspillet med et stort nederlag.

30-22 vandt Viborg-kvinderne, der onsdag havde vundet den første kamp i Randers med 20-18.

Viborg så sig aldrig tilbage, siden Sanja Damnjanovic scorede kampens første mål efter to minutter. På intet tidspunkt fik Randers hentet Viborg, der stille og roligt udbyggede føringen.

Ved pausen var Viborg foran med 14-9.

Den svenske venstre back Johanna Westberg gjorde ellers, hvad hun kunne for at holde Randers inde i kampen, men svenskerens otte scoringer var langt fra nok.

Viborg havde nemlig en målfarlig trio bestående af Sanja Damnjanovic, Sarah Andreassen og veteranen Rikke Skov. De noterede sig for henholdsvis syv, seks, og fem mål.

Sammen med et velfungerende forsvar gjorde Viborg ydmygelsen total og vandt 30-22.

I semifinalen venter der Viborg hård modstand i form af grundspilsvinderne fra Team Esbjerg.