Kristian Bak: Nu skal vi se på den lortestreg igen

FCM's anfører Kristian Bak Nielsen er rigtig træt af, at midtjyderne nu igen skal til at kigge ned ad i tabellen efter nederlaget til AaB. FCM er kun seks point over nedrykningsstregen.

- Vi skal runde de 40 point, så tror jeg vi er sikret. Men det er noget pis, for nu skal vi kigge ned på den lortestreg igen, og det var vi begyndt ikke at gøre, siger han.

Med en sejr kunne FCM have spillet sig tættere på deltagelse i Europa League næste sæson, men det kan de glemme alt om nu, mener han.

- Det tænker jeg overhovedet ikke på i dag. Så skulle vi have vundet i dag, så kunne vi snakke Europa League, siger han.

FCM førte med 2-1 indtil der var spillet en time. Inden da jagtede de hårdt et mål til 3-1, der kunne lukke kampen, men måske var de en smule for ivrige.

- Ja, det syntes jeg faktisk vi var. For eksempel den situation, hvor de scorer til 3-2, der mister vi fuldstændig vores midtbane, og det skete faktisk et par gange. Så ja, vi blev nok lidt forhippede på at få det tredje mål, siger anføreren, der ikke mente at AaB havde fortjent sejren.

- Jeg synes ikke, det var fortjent. Vi får ikke scoret til 3-1, og så står vi og snorksover nede i forsvaret. Så enkelt er det. De har halvanden chance i anden halvleg og scorer to mål, slutter han. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip