Kristian Jensen klapper i om Thornings skat

Hvorfor bad Venstres gruppeformand Kristian Jensen daværende departementschef Peter Loft om oplysninger om Thornings skattesag? Og blev oplysningerne givet videre til andre i Venstre?

De spørgsmål trænger sig på, efter at Peter Loft i Skattesagskommissionen har forklaret, at det ikke kun var Venstres daværende skatteminister Troels Lund Poulsen, der kendte til nærmere detaljer i Helle Thorning-Schmidts skattesag.

Også Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, fik en orienterende mail om sagen fra tidligere departementschef i Skatteministeriet, Peter Loft.

Venstre gruppeformand Kristian Jensen skriver i en sms til Ritzau:

- Jeg har ingen kommentarer til Skattesagskommissionen, skriver Kristian Jensen i en sms til Ritzau.

Kristian Jensen skrev en mail til Loft under behandlingen af sagen, hvor han refererede, at der var rygter om, at Skat var færdig med at behandle sagen. Det forklarede Peter Loft i kommissionen:

- Jeg har godt hørt rygterne, men de er ikke færdige, skrev Loft som svar ifølge en mail, som blev læst op i Skattesagskommissionen.

- Vi har givet manden og Frode Holm (Thorning-parrets daværende revisor, red.) frist til at komme med supplerende oplysninger. Vi følger processen, men ikke sagsbehandlingen tæt, fortsatte Loft.

/ritzau/

 

Dagens Gossip