Kristne fanatikere angriber One Direction

Det rabiate trossamfund Westboro Baptist Church kalder boybandets medlemmer »fem perverse stoddere, som glamouriserer synd og gør grin med guds værdier«.

På denne baggrund bebuder kirken demonstrationer, når den britiske gruppe giver en udsolgt koncert i Kansas City den 19. juli.

I en udtalelse på Westboro Baptist Churchs hjemmeside får One Direction det glatte lag. Popkvintetten beskrives som »en perfekt afspejling af denne møgbeskidte verden« og Storbritannien får i samme ombæring en tur med den verbale grovfil. Nationen udstyres med prædikater som »synds-besat, kneppe-ivrig, gud-hadende og Kristus-afvisende«, ligesom baptisterne fra Kansas fremhæver, at de britiske myndigheder har forbudt deres kirke at prædike inden for landets grænser.

»Fansene synes, det er morsomt, at de fem perverse stoddere i One Direction gramser hinanden på røven under koncerterne«, skriver de kristne ekstremister videre og fatslår, at det eneste formål med popkvintettens sceneshowet er »at opmuntre denne generations unge til at forfølge ethvert begær, deres onde hjerter kan forestille sig«.

Westboro Baptist Church er også ude efter Taylor Swift. Hun kan ligeledes se frem til demonstrationer, når hun giver koncert i Kansas City den 3. august. Årsagen er countrypopprinsessens skiftende kærester, som får baptisterne til at anklage hende for »serie-kopulering« og kalde hende »en beskidt lille luder«.

Sjovt nok dannede Swift en overgang par med One Direction-stjernen Harry Styles.

Dagens Gossip