Kristoff håber på slidte konkurrenter efter Pyrenæerne

Den norske sprinter Alexander Kristoff (Katusha) har haft svært ved at gøre sig gældende i massespurterne hidtil i Tour de France, hvor han fortsat er uden sejr.

Det håber han at kunne ændre på, nu hvor rytterne er kommet gennem Pyrenæerne.

- Jeg håber, at de andre sprintere er blevet mere slidte, så jeg kommer friskere ind til spurterne nu end de andre, lyder det fra Kristoff.

Af topsprinterne er han en af de få, som kører nogenlunde opad, hvorfor han ikke lider så meget på stigningerne som eksempelvis Mark Cavendish (Dimension Data), Marcel Kittel (Etixx-Quick-Step) og André Greipel (Lotto Soudal).

Kristoffs chancer i spurterne blev heller ikke bedre, da hans danske leadout-man, Michael Mørkøv (Katusha), styrtede allerede på 1. etape og måtte udgå i weekenden uden at have kunnet hjælpe Kristoff på noget tidspunkt.

Det var dog ikke fraværet af Mørkøv foran sig, som gjorde, at nordmanden måtte nøjes med en fjerdeplads i den seneste massespurt på 6. etape.

- Jeg følte egentlig, at vi gjorde alt efter planen. Jacopo Guarnieri var rigtig god i afslutningen og gjorde alt efter planen og fik mig frem i front, og jeg fik heller ikke startet for tidligt, lød det fra Kristoff efter etapen.

Han ved da også godt, at placeringer i top-5 ikke er tilstrækkeligt for en mand med hans cv.

- Jeg bliver ved med at kæmpe, men jeg håber jo på sejr, så en fjerdeplads er ikke godt nok, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip