Kritik af Bilka: Mange gik skuffede hjem - uden autograf af Rasmus Seebach

Mellem 2.000 og 3.000 fans af Rasmus Seebach mødte onsdag eftermiddag op, da den populære popsanger signerede cd'er i Bilka i Kolding Storcenter.

Kaos i storcenter: Rasmus Seebach signerede cd'er - se billeder og video

Og mange gik forgæves og fik intet. Og det giver flere udtryk for på Kolding Storcenters Facebook-side, hvor der blandt andet nævnes "uskøn oplevelse" og "dårlig organisering":

Heidi Mensel: Total kaos...vi stod også længe i kø med tre børn på 4, 9 og 10 år, vi måtte også skuffede gå hjem... Du trækker alt for mange mennesker...Flere tusinde stod i kø og kun 200 fik en autograf...Du er for stor en stjerne til at skrive autografer på den måde Og Bilka for dårlige til at håndtere de mange mennesker. Meeeen kanon god cd...fedt album ;-)

Frank Fløjborg: Det var ikke en skøn oplevelse for alle pga. den måde det blev organiseret på.

Charlotte Kristine V. Damkjær: Jeg ville så gerne have haft en autograf, men der var en milliard mennesker... Og da I så, en time senere, uddelte 40 signerede cd'er, så blev den sidste taget lige foran næsen på mig... Jeg gik på kundetoilettet og begyndte at græde...

Glæde er der til gengæld hos de, der fik autografen af Rasmus Seebach:

Tina Rishede Lorenzen: Mig og min datter på 8 år troede også vi ville blive mødt af kaos - men heldigvis da vi kom kl. 13.45 var der stadig masser af P-pladser men Bistroen var fyldt, men vi gik i kø med viden om at vi nu skulle stå der til kl. 15.30 men heldigvis kom den skønne Rasmus en halv time før planlagt, så vi nåede igennem og fik autografen ca. klokken 17  Men længe og stå for et 3 sekunder møde med stjernen. Syntes det var godt arrangeret i Bistroen. Men stakkels stakkels mand - han må have ondt i hånden i denne uge.

Lone Vestergaard Andersen: Dejlig stjerne Rasmus Seebach.

Se billeder og video nedenunder...

Dagens Gossip