Kritik fra kollega i tryllebranchen: Jeg ville aldrig tage fat i et barn

En kollega i tryllebranchen, Ballon Mike, langer ud efter ballonklovnen Pokus, Christian Jan Dürr, der lørdag blev tildelt to knytnæveslag i ansigtet af en vred mor.

- Jeg synes slet ikke, det er i orden at tage fat i en dreng, siger Mikael Low til BT.

Klovnen Pokus blev forstyrret under sit show under ”Store Legedage” i Horsens. En 4-5-årig dreng tog gentagne gange balloner op af hans lomme, slev om Pokus bad ham lade være.

Læs også: Vred mor bankede ballonklovn

Derfor tog Christian Jan Dürr fat i drengens arm og tog ham med med ud for at finde hans forældre. Undervejs smed drengen sig på græsset og i samme øjeblik kom moderen hen til Christian Dürr og råbte, at han skulle slippe drengen. Derefter anmeldte moderen ham til politiet for at have hevet i drengen.

Efter showet delte Klovnen Pokus visitkort ud. Her mødte han så endnu engang moderen. Her får han to knytnæveslag i ansigtet.

Klovnen Mike, der hedder Mikael Low, bakker ikke op om Christian Jan Dürrs handling og fortæller, at han aldrig ville tage en dreng i armen:

- Jeg kunne bestemt ikke finde på at tage fat i et barn, siger Mikael Low til BT.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Han forklarer, at til langt de fleste af sine shows, er der et enkelt barn, der giver problemer.

- Jeg lægger som regel en hånd på skulderen af barnet, der larmer. Så plejer det at hjælpe. Ellers tager jeg barnet med på scenen som medhjælper, siger Mikael Low.

- Jeg synes slet ikke, det er i orden at tage fat i en dreng, slutter Mikael Low.

Dagens Gossip