Kroatiens træner trækker i land efter EM-kritik

Kroatiens landstræner Slavko Goluza rettede hård kritik mod dommerne og de danske arrangører efter nederlaget til Danmark fredag aften ved EM i håndbold.

Dagen derpå er den temperamentsfulde træner noget mere afdæmpet og mener, at de forkerte ting er kommet i fokus efter den dramatiske semifinale.

- Jeg var meget ophidset på pressekonferencen. Det var ikke min mening at lægge skylden over på hverken dommere eller Ulrik Wilbek. Det var mit hjerte, der talte og ikke mit hoved, siger Slavko Goluza til TV 2.

- Jeg var i affekt og mener, at folk i dag taler for lidt om skønheden i denne turnering, om kampen og de 15.000 tilskuere. Jeg havde ikke til hensigt at forklejne den danske indsats eller sejr, siger Slavko Goluza i dag.

Dermed trækker den kroatiske træner noget i land efter fredagens voldsomme kritik efter 27-29-nederlaget.

Goluza mere end antydede umiddelbart efter kampen, at de tyske dommere generelt dømte til danskernes fordel, og at alt var lagt til rette, så værtsnationen kunne nå i finalen.

- Et øjeblik tænkte jeg, at det ikke havde noget med håndbold at gøre, men at det nærmere var bowling, sådan som mine spillere blev væltet inde på banen, sagde Slavko Goluza på pressemødet fredag aften.

- Al energien har været imod os. Tillykke til værterne. De har gjort alt, så det var til deres fordel.

- Vi har levet som dyr i to forskellige byer. Først da vi kom her til Herning, har vi kunnet sove ordentligt. Mine spillere siger det samme. Man kan ikke arrangere en turnering på den måde, lød kritikken fra den skuffede træner.

Kroatien jagter oprejsning søndag eftermiddag, hvor det gælder kampen om bronzemedaljer mod Spanien. Kampen starter klokken 15.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip