Kroatisk campingplads er blandt Europas bedste

Den anerkendte bilistforening ADAC kårer hvert år Europas bedste campingpladser, og der er godt nyt til de mange danskere, der hvert år kører på campingferie i Kroatien. Kun 137 pladser har modtaget den prestigefyldte pris, og i år var kroatiske CampingIN Park Umag en af de pladser, der løb med æren.

Den fornemme pris skyldes især campingpladsens vilje til altid at forbedre sine faciliteter og service, og i år lancerer pladsen bl.a. en række store luksuspladser med uspoleret udsigt over Adriaterhavet.

Orker man ikke at slæbe teltet eller campingvognen med, tilbyder CampingIN Park Umag også luksusferieboliger til både par og store familier.

Et populært feriested

Kroatien lader til at blive en mere og mere populær rejsedestination for danskere. Således steg antallet af overnatninger fra Danmark sidste år med 40 procent sammenlignet med året før, og mange af disse besøgende drager af sted med telt eller campingvogn. I alt stod danske campister for 379.012 overnatninger i Kroatien i 2012.

Læs flere nyheder om ferie her

Især Istrien er kendt som en billig og attraktivt campingdestination. CampingIN Park Umag ligger helt ude ved kysten i den nordvestlige del af Istrien, ikke så langt syd for den slovenske grænse.

Du kan se flere billeder fra campingpladsen nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip