Krohn-Dehli bænket i ny Sevilla-skuffelse

12/09/2015

Michael Krohn-Dehli og Sevilla har fået en skuffende start på sæsonen i den bedste spanske fodboldrække.

Den danske landsholdsspiller var for tredje gang bænket, da Sevilla fredag var på besøg hos Levante i Primera Division.

Selv om Sevillas favoritter begyndte godt og bragte sig i front efter 12 minutter ved Steven Nzonzi, så måtte gæsterne nøjes med 1-1.

Krohn-Dehli afløste med 13 minutter tilbage af opgøret Kevin Gamerio for et Sevilla-hold, der i lange perioder overlod initiativet til hjemmeholdet.

I slutfasen appellerede Sevilla for et straffespark, da Levante-spilleren Juanfran brugte hånden, men dommeren valgte ikke at fløjte for hændelsen.

Sevilla, der i sidste sæson vandt Europa League, har to point efter de tre første ligakampe i Spanien.

På tirsdag møder det spanske hold på hjemmebane tyske Borussia Mönchengladbach i Champions Leagues gruppespil. Mönchengladbach varmede fredag op til Sevilla-kampen med et nederlag på 0-3 til Hamburger SV i Bundesligaen.

Michael Krohn-Dehlis danske landsholdskollega Andreas Christensen sad på bænken i hele kampen for Mönchengladbach.