Krohn-Dehli er fortsat tvivlsom mod Bulgarien

Christian Eriksen og Daniel Agger, som missede søndagens træning, meldes klar til tirsdagens VM-kvalifikationskamp i Parken mod Bulgarien.

Kun Celta Vigos Michael Krohn-Dehli, der døjer med en knæskade og heller ikke trænede søndag, er fortsat usikker til kampen. Det oplyser landstræner Morten Olsen på et pressemøde forud for det vigtige opgør i Parken.

- Alle mand er klar bortset fra Krohn-Dehli. Vi kommer ikke til at bruge spillere, der ikke er 100 procent klar.

- Han er et spørgsmålstegn. Noget er, hvad behandlere og læger siger, men han skal også være sin egen doktor.

- Kampen mod Bulgarien er meget vigtig, og der går det ikke med spillere, der kun er 98 procent klar, siger Morten Olsen.

Fredagens 3-0-sejr ude over Tjekkiet har efterladt en del blå mærker og knubs i den danske trup, men de fleste er blevet klar til at gå på banen mod Bulgarien.

Da holdene mødtes i efteråret, endte det 1-1 i Sofia i en kamp, hvor de bulgarske værter fik en spiller udvist midtvejs i første halvleg.

Danmark indtager tredjepladsen i VM-kvalifikationsgruppe B med fem point efter fire kampe.

Bulgarien har ni point på andenpladsen for fem kampe, mens Italien er i front for kapløbet om VM-billetterne med 10 point.

Gruppevinderen er sikret direkte adgang til næste års VM i Brasilien, mens nummer to sandsynligvis får to playoff-kampe til at gøre gruppevinderen følgeskab.

/ritzau/

Dagens Gossip