Krohn-Dehli er på vej videre i Europa League

08/04/2016

De forsvarende mestre fra Sevilla har gode chancer for at spille sig videre til semifinalerne i Europa League.

Torsdag aften slog Michael Krohn-Dehli og holdkammeraterne på udebane Athletic Bilbao 2-1 efter et forrygende comeback.

Det var værterne fra Bilbao, der tog føringen i den rent spanske kvartfinaleduel umiddelbart efter pausen, da målfarlige Aritz Aduriz løb mod bageste stolpe og headede et indlæg i nettet.

Få minutter senere slog Sevilla tilbage på en fejl i hjemmeholdets forsvar.

En dårlig tilbagelægning blev opsnappet af Ever Banega, der kom ud i en ret spids vinkel. Argentineren lagde derfor bolden skråt bagud til Timothee Kolodziejczak, der køligt udlignede til 1-1 med en flok sprællende Bilbao-spillere på målstregen.

Sevilla sikrede sig sejren syv minutter før slutfløjt, da Iborra dirigerede en perfekt aflevering fra Kevin Gameiro i mål til 2-1. Iborra satte blot en let inderside på bolden, så den ændrede retning og trillede forbi en chanceløs Bilbao-keeper.

Sevilla, der har vundet Europa League de seneste to år og fire gange i alt, skal gøre arbejdet færdigt om en uge, når Bilbao kommer på besøg.

Michael Krohn-Dehli spillede de første 68 minutter af kampen, inden han blev afløst af ukrainske Evgen Konoplyanka.

I en af torsdagens øvrige kampe vandt Shakhtar Donetsk på udebane med 2-1 over Braga. Villarreal slog hjemme Sparta Brag 2-1, mens Liverpool hentede 1-1 ude mod Borussia Dortmund.